2014 zit er alweer (bijna) op!

Wat een jaar hebben we achter de rug met FireX en Fire Technology! Terugkijkend op alles kan ik rustig zeggen dat we onze doelstellingen gehaald hebben en meer zelfs, maar het was een hectisch jaar. Meer dan eens is gebleken hoe belangrijk teamgeest is; wij hebben alles gegeven wat in onze macht lag met tevreden klanten tot gevolg.

Het is tijd om van de kerstvakantie te gaan genieten. Vrijdag 19 december sluiten we bij FireX / Fire Technology het jaar af met een kerstborrel en zijn wij gesloten tot maandag 5 januari. Natuurlijk zal er achter de schermen nog wel gewerkt worden, dat brengt onze branche nu eenmaal met zich mee. Onze servicedienst is uiteraard gewoon bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Relatiegeschenken

Dat doen we anders FireX / Fire Technology zijn sinds 2013 voor wat betreft relatiegeschenken een andere weg ingeslagen: het budget wat wij normaliter aan relatiegeschenken besteed zouden hebben, doneren wij aan de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Kinderen hebben de toekomst en daarom vinden we het extra belangrijk dat er voldoende geld is voor onderzoek naar kanker bij kinderen. Wij vertrouwen erop dat onze relaties ons steunen in onze gedachten hierover. Wie zelf ook een steentje wil bijdragen aan dit goede doel, kan meer informatie vinden op www.kika.nl

Een woord van dank

Middels deze blog wil ik meteen van de gelegenheid gebruik maken om alle relaties van FireX / Fire Technology hartelijk te danken voor het in ons gestelde vertrouwen. Of het nu gaat om leveranciers, klanten of andere relaties: wij hebben onze zakenpartners hoog in ons vaandel staan en doen er alles aan om dat vertrouwen ook te verdienen! Zelf geloof ik in de kracht van samenwerking en 2014 heeft weer bewezen dat samenwerken sterk maakt. We kijken uit naar het verder uitbouwen van deze samenwerking in 2015. De stijgende lijn in ons bedrijf willen we graag vasthouden, dat lukt ons niet alleen. Samen groeien is ons motto hier!

De allerbeste wensen

Namens FireX / Fire Technology wil ik iedereen die dit leest een prachtig Kerstfeest wensen, een goed uiteinde en een in alle opzichten voorspoedig 2015. Ook de komende dagen geldt: BRANDVEILIGHEID MEESTER! Denkt u er aan om die gezellige kaarsjes op een stevige ondergrond van niet brandbaar materiaal te plaatsen en uit de buurt van materialen die vlam kunnen vatten? Vuurwerk steekt u natuurlijk veilig aan met een speciaal lont, daarbij de gebruiksvoorschriften scherp in acht nemend… Veiligheid voor alles!

Monique Lamers

« Terug naar overzicht