2015 zit er (bijna) op

Een moment van bezinning en terugkijken… dat doen we allemaal zo aan het eind van het jaar. Zakelijk gezien hebben we, in de goede zin van het woord, een turbulent jaar achter de rug. Ook dit jaar hebben we de lat weer hoger gelegd. Wie innovatief wil blijven en koploper wil zijn moet doelen nastreven die onbereikbaar lijken. Met de nadruk op “lijken”… Want we hebben veel bereikt!

2015 nog meer in beweging dan ooit tevoren

2015, wederom een hectisch jaar welke we door de enorme drive van ons team tot een goed einde kunnen brengen. Ik vertelde vorig jaar dat wij de stijgende lijn welke wij met FireX en Fire Technology jaren terug al hebben ingezet wilden vasthouden. Dat is gelukt. Zo goed zelfs, dat we moesten uitbreiden; zowel qua bedrijfsoppervlakte als ook qua aantal medewerkers.

Een woord van dank

Namens alle medewerkers van FireX en Fire Technology wil ik onze dank uitspreken aan al onze relaties voor het in ons gestelde vertrouwen. Zonder hen was 2015 niet het topjaar geworden wat het nu is. Samen met hen hebben we Nederland weer een stuk brandveiliger weten te maken. Brandveiligheid Meester door samen de schouders eronder te zetten!

In plaats van relatiegeschenken een donatie

Dit jaar besteden wij het budget voor relatiegeschenken aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Zinvol besteed geld, om mensen mee te helpen die slachtoffer zijn geworden van datgene waar wij bedrijfsmatig tegen strijden: brand. Wij nodigen iedereen van harte uit om ook een bijdrage te storten op de bankrekening van de brandwondenstichting http://brandwondenstichting.nl

De beste wensen

Woensdag 23 december a.s. sluiten wij het jaar af met een kerstborrel en zijn wij gesloten tot maandag 4 januari a.s. Onze servicedienst blijft uiteraard bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Kijk allemaal goed uit met het afsteken van vuurwerk en houd de veiligheidsregels en elkaar in de gaten.

Brandveiligheid Meester, graag ook met de jaarwisseling!

Namens alle medewerkers van FireX en Fire Technology wens ik iedereen mooie Kerstdagen, een goed uiteinde en een, in alle opzichten, voorspoedig 2016!

Monique Lamers

« Terug naar overzicht