2017 zit er bijna op

Het jaar zit er bijna op. Met de code rood wegens heftige sneeuwval nog vers in het geheugen kijken we terug op een jaar waarin veiligheid wederom centraal stond. Onze bedrijven FireX, Fire Technology en FireSafe hebben weer een belangrijke rol mogen spelen in het brandveiliger maken van gebouwen, woon- en werkomgevingen van mensen. Dat hebben we ook dit jaar weer met hetzelfde (grote) elan gedaan als andere jaren. Dat daar veel waardering voor is uitgesproken zien wij als een groot compliment.

Als we terugkijken naar 2017 dan kunnen we rustig concluderen dat de uitbreidingen die we eind 2016 in gang hebben gezet ons hebben gebracht wat we voor ogen hadden. Meer kantoorruimte, een prachtige aankleding van de nieuw ingedeelde werkplekken en de aanwas van nieuwe collega’s hebben in 2017 gezorgd voor een gezonde voortzetting van de stijgende lijn in groei en innovatie.

Een goed bedrijf kan niet zonder goede klanten en toeleveranciers
Ons succes is een gedeeld succes. Wat zou ons bestaansrecht zijn zonder onze klanten? Dankzij het vertrouwen dat zij ook in 2017 in ons stelden waren wij in staat om vol vuur onze doelstellingen te behalen. De lat lag weer een stuk hoger dan andere jaren omdat we graag onze positie in de top van de brandveiligheidsbranche behouden.

“Het waar maken” voor onze klanten is ons gelukt dankzij de tomeloze inzet van onze medewerkers, onze expertise en, last but not least, dankzij onze toeleveranciers. Wij kiezen onze partners waarmee we samenwerken uitermate zorgvuldig om de snelheid en kwaliteit te kunnen waarborgen waar we inmiddels om bekend staan. Een woord van dank is op zijn plaats aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van 2017.

Een hart onder de riem van hen die minder fortuinlijk waren
Ook in 2017 kiezen we ervoor om geen relatiegeschenken te geven. In plaats daarvan doneren we wederom aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Hoe brandveilig Nederland ook is, er vallen altijd slachtoffers van brand te betreuren. De Nederlandse Brandwonden Stichting verricht goed werk om deze slachtoffers weer op de been te krijgen. We zien het als onze morele plicht om daar een steentje aan bij te dragen. Wil je ook doneren, dan kan dat via Nederlandse Brandwonden Stichting

Tot volgend jaar
Vrijdag 22 december sluiten wij het jaar af met een Kerstborrel voor alle medewerkers en zijn wij gesloten tot 3 januari 2018. Onze servicedienst blijft uiteraard bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.
Namens alle medewerkers van FireX B.V., Fire Technology B.V. en FireSafe B.V. wensen wij iedereen hele fijne Kerstdagen, een goed (en vooral brandveilig) uiteinde en een in alle opzichten geslaagd en gezond 2018.


Monique Lamers

« Terug naar overzicht