Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

Dàg 2016


De laatste dagen van 2016 liggen voor ons. Wij kijken terug op een jaar waarin we meer dan ooit hebben mogen bewijzen waar we voor staan. Ook in 2016 bleek weer dat “doen wat je belooft”, “harder lopen voor de klant dan men al van je verlangt” en “constant kijken waar er geïnnoveerd kan worden”, vruchten afwerpt.

Meer ruimte voor meer medewerkers

Bij de groei die wij de laatste jaren hebben doorgemaakt hoort ook de zorg voor een optimaal werkklimaat voor alle medewerkers. Onze bedrijfsoppervlakte is om die reden flink uitgebreid; we hebben nu meer kantoorruimte, meer bespreekruimte, een groter magazijn alsmede een grotere werkplaats. Er zijn nieuwe medewerkers in dienst getreden, maar er kunnen/moeten er nog meer bij… we groeien harder dan we konden vermoeden. Kijk daarom eens op onze websites voor de vacatures en aarzel niet om te solliciteren als je jezelf herkent in één van de profielschetsen. Heb je iemand in je omgeving die volgens jou past in ons plaatje en is deze persoon toe aan een nieuwe uitdaging? Tip hem of haar dan. Wij bieden een collegiale, informele werksfeer, prachtig werk en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

FireSafe B.V.

Schuimblustechniek is niet meer weg te denken uit ons programma. Daarmee hebben we een drie-éénheid gecreëerd die ons niet alleen slagkracht geeft, maar tevens onze klanten ontzorgt. Onder één dak met FireX B.V. en Fire Technology B.V. maakt FireSafe B.V. de cirkel rond. Wij hechten veel waarde aan onze Corporate Identity en vonden de tijd rijp om voor de drie bedrijven een nagenoeg identieke huisstijl in het leven te roepen. Welke bedrijfstak je van ons ook tegenkomt; je zult ons altijd herkennen.

2016 was een druk jaar

We hebben ook in 2016 voor bestaande en nieuwe relaties veel mooie projecten mogen voorzien van onze systemen! Langs deze weg willen wij alle relaties dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen dat men in ons gesteld heeft.

Tradities om in ere te houden

Ook dit jaar weer hebben wij ervoor gekozen om geen relatiegeschenken te geven, maar een donatie te doen aan de Nederlandse Brandwonden Stichting. Ondanks dat we met zijn allen proberen om Nederland brandveiliger te maken, vallen er helaas nog altijd slachtoffers van brand te betreuren. We zien het als onze morele plicht om ook daar ons steentje bij te dragen. Wil je ook doneren, dan kan dat via http://brandwondenstichting.nl

Tot besluit

Vrijdag 22 december aanstaande sluiten wij het jaar af met een Kerstborrel en zijn wij gesloten tot dinsdag 3 januari 2017. Onze servicedienst blijft uiteraard bereikbaar, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Namens alle medewerkers van FireX B.V., Fire Technology B.V. en FireSafe B.V. wensen wij iedereen hele fijne Kerstdagen, een goed (en vooral brandveilig) uiteinde en een in alle opzichten geslaagd en gezond 2017.

Monique Lamers

Geplaatst op: 22 december 2016
Terug naar overzicht