Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

Een vernieuwde werkplek met vertrouwde dienstverlening

Als je als bedrijf koploper wilt zijn in de markt waarin je je begeeft dan ben je continu bezig met innovatie. Met verbeteringen aanbrengen in de organisatie. Je doet er alles voor om de klant ook de voorsprong te geven die meerwaarde biedt in de branche.

Door de toegenomen drukte kregen we meer medewerkers en waren we eigenlijk al lang uit ons jasje gegroeid. Daar hebben we nu, dankzij uitbreiding van het pand en een ingrijpende verbouwing, geen last meer van. Het hele pand van FireX, FireTechnology en FireSafe is onder handen genomen.

Open karakter

FireX, FireTechnology en FireSafe hebben een transparante werkwijze. Om die reden hebben we onze nieuwe werkplekken een open karakter meegegeven. Er is veel gebruik gemaakt van glas, waardoor iedereen zichtbaar is en zelf een goed uitzicht heeft. Het open deur beleid binnen onze onderneming is uitgebreid met de zichtbaarheid van de medewerkers.

Prettige sfeer en meer werkruimte

Door toepassing van mooie, natuurlijke materialen is er een moderne, prettige en warme sfeer ontstaan. Als gevolg van de uitbreiding van het pand konden beide verdiepingen van het oorspronkelijke gedeelte in gebruik genomen worden voor ruime huisvesting van de medewerkers, een grote instructieruimte alsmede flexplekken. Een mooie bespreekruimte, waarin wij ook relaties kunnen ontvangen, maakt alles echt af.

Tijdens de verbouwing doorgewerkt

Wij zijn er trots op dat onze klanten geen hinder hebben ondervonden van de ingrijpende uitbreiding en verbouwing. Trots ook op onze medewerkers die gedurende het hele verbouwingstraject gewoon hebben doorgewerkt; wat soms een hele uitdaging was.

Wij zijn blij met het eindresultaat en vanuit onze nieuwe werkomgeving helpen wij onze klanten graag verder op weg naar Brandveiligheid Meester!

Monique Lamers

Geplaatst op: 8 juni 2017
Terug naar overzicht