Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

(More) professionals wanted!

Jaarlijks worden er meer branden voorkomen dan er uitbreken. Dat is minder vanzelfsprekend dan het lijkt. Achter de schermen wordt er in stilte gemeten, gemonitord en gecommuniceerd. Een leger aan mensen, werkzaam in de brandveiligheidsindustrie, zorgt ervoor dat sensoren op scherp staan, apparatuur gecontroleerd wordt, meldingen verwerkt worden en nieuwe brandmeld- en blussystemen worden getekend, geïnstalleerd en in gebruik worden genomen.

Professionals

Het zijn veelal mensen met een enorm gevoel voor verantwoordelijkheid. Mannen en vrouwen die weten dat als zij hun werk niet goed doen, er ergens een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Zij delen een passie voor techniek en perfectionisme.

Jij kunt één van onze nieuwe professionals worden

Misschien dat bovenstaande opsomming mensen afschrikt. Een bovengemiddelde verantwoordelijkheid dragen, technisch moeten zijn, perfectionistisch ingesteld… Het lijkt zo veel. Toch zit er onder de lezers een aantal mensen met het juiste karakter om bij ons te werken. Want daar gaat het om. Karakter, drive en een gezond stel hersens. Als je al werkt in onze branche, dan weet je wat we bedoelen. Beschouw dit artikel dan vooral als een uitnodiging om te kijken bij de vacatures die we hebben. We besteden veel tijd aan onze (nieuwe) mensen om ze de kneepjes van het vak bij te brengen. Je mag werken met de besten uit dit wereldje, met als doel om ook bij dezelfde besten te horen. Het enige wat je hoeft te doen, is te kijken bij de vacatures en ons je motivatie met C.V. te sturen.

Waar je terecht komt…?

Als we jou aannemen, dan staat je een mooie carrière te wachten. We bieden werk in een goed team, met prima arbeidsvoorwaarden. Uitdagend werk met veel afwisseling. Maar bovenal: we maken een professional van je.

Zonder professionals geen Brandveiligheid Meester!

Monique Lamers

Geplaatst op: 1 december 2016
Terug naar overzicht