Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

Wij groeien, groei jij mee?

Het zat er aan te komen, al een hele tijd. Uitbreiding! Als gevolg van substantiële toename van opdrachten, de aanwas van nieuwe klanten en het nog verder verhogen van onze servicegraad was verdubbeling van de bedrijfsoppervlakte noodzakelijk. Sinds vorige week is deze uitbreiding een feit! We hebben nu twee keer zoveel kantoorruimte, twee keer zoveel bespreekruimtes en een dubbele capaciteit aan magazijnruimte.

Join the club

Maar wat hebben we aan meer kantoorruimte zonder extra medewerkers om de klanten nog sneller en beter te kunnen helpen?

Wie ons volgt op LinkedIn heeft de zin “Wij groeien, groei jij mee?” zien staan boven de links naar onze vacatures… Er is ruimte bij FireX en Fire Technology voor enthousiaste, nieuwe medewerkers!

Wil jij je bij de FireX en Fire Technology club aansluiten? Kijk dan eens naar onze vacatures! Ken je iemand die prima in het geschetste profiel past? Tip diegene dan even!

Wat bieden wij

Werken bij FireX of Fire Technology betekent dat je een solide baan hebt bij een groeiend bedrijf. Er is volop ruimte voor jouw ideeën. Je krijgt een salaris wat marktconform is, uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en je kunt meegroeien met het bedrijf.

Onze vacatures

Fire Technology: Vacatures Fire Technology

FireX: Vacatures FireX vacatures

Word jij één van onze collega’s die straks Brandveiligheid Meester mee mag roepen?

Monique Lamers

Geplaatst op: 12 november 2015
Terug naar overzicht