Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

Deskundig advies en professionele begeleiding in brandveiligheid

FireX, brandveiligheid meester!

Is brandveiligheid een belangrijk thema binnen uw bedrijf of project, dan komen wij graag met u in gesprek. Naast het leveren van kwalitatieve producten zijn wij als erkend branddetectiebedrijf een klankbord voor opdrachtgevers.

Ieder bedrijf is anders en iedere situatie is uniek, daarom denken onze brandveiligheid adviseurs graag met u mee om te komen tot de beste oplossing. Zij zijn op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen binnen het vakgebied, kennis van de wet- en regelgeving en zijn iedere situatie brandveiligheid meester!

Vrijblijvend advies brandveiligheid

Betrouwbaar brandveiligheidsadvies is een belangrijk onderscheidend vermogen van FireX. Met een open houding weten onze vaste klanten (bedrijven, installateurs, bouwtechnische bureaus) eenvoudig de weg te vinden voor een direct antwoord op alle vragen rondom brandpreventie. Zo kunnen we heel snel en vrijblijvend een advies en een op maat gesneden offerte afgeven. Dit kan bijvoorbeeld op basis van bouwtechnische tekeningen. De eisen aan de installaties zijn terug te vinden in het Bouwbesluit 2012 van de rijksoverheid.

Vervolgens begeleiden we opdrachtgevers in het gehele traject, van advies tot en met installatie van de brandmeldinstallaties, met als doel: een veilige oplossing voor een tevreden klant!

Heeft u behoefte aan advies in brandveiligheid en wilt u kennismaken met onze open en daadkrachtige aanpak?

Neem dan contact op met de erkende brandveiligheid adviseurs van FireX