Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie

FireX, brandveiligheid meester!

FireX levert brandmeldinstallaties van diverse gerenommeerde merken. Brandmeldinstallaties worden geïnstalleerd door erkende samenwerkingspartners, maar dit kan FireX ook voor u verzorgen. Nadat een brandmeldinstallatie is geïnstalleerd dient deze gecertificeerd te worden.

Bij gecertificeerde installaties dient een bedrijf te beschikken over een Beheerder Brandmeldinstallatie (O.P.). FireX leidt medewerkers binnen uw bedrijf op tot Beheerder Brandmeldinstallatie. Wij verzorgen deze cursus (maximale groepsgrootte vijf personen) bij u op locatie. Onze ervaring leert dat dit kosten reducerend werkt en de eindgebruiker wordt geïnstrueerd aan de hand van zijn eigen brandmeldinstallatie in de voor hem bekende omgeving.

De cursisten worden tijdens de cursus (één dagdeel) opgeleid tot Beheerder Brandmeldinstallaties zodat de bediening, het beheer, de periodieke controle en het preventieve onderhoudswerk van de brandmeldinstallatie continu gewaarborgd wordt. Na het volgen van de cursus wordt een certificaat verstrekt.

Neem contact met ons op voor meer voor informatie over de Cursus Beheerder Brandmeldinstallatie