“Een kwart eeuw “Brandveiligheid Meester!”

Onlangs vierden we samen met alle medewerkers en hun partners het 25-jarig bestaan van FireX. Het Golden Tulip Hotel in Breda vormde het eerste decor van dit heuglijke samenzijn en bij Beers & Barrels genoten we samen van een voortreffelijke lunch. De Koepelgevangenis stond op het middagprogramma, waar het spel Prison Escape gespeeld werd. Om de dag af te sluiten dineerden we in de historische kapel van Holland Casino Breda; daarna  waagden we een gokje . Na een goede nachtrust in het Golden Tulip Hotel werd het uitstapje met een ontbijt afgesloten.

Wij zijn FireX

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers! De nadruk ligt daarbij vooral op het woord “wij”. FireX zou geen jubileum kunnen vieren zonder de tomeloze inzet van onze medewerkers. Onze gezamenlijke kracht ligt in het feit dat we horizontaal geprogrammeerd zijn. Een open deuren beleid maakt dat we klaarstaan voor elkaars vragen, elkaar helpen en stimuleren.

Bij FireX wordt er o.a. niet bezuinigd op scholing en bijscholing. Dat resulteert in persoonlijke groei van onze medewerkers die daarmee kans krijgen om binnen de organisatie door te groeien. Samenwerken, elkaar stimuleren en met zijn allen een topproduct neerzetten met een rotsvaste dienstverlening er omheen. Dat is FireX. Dat zijn wij.

Het pad naar de volgende 25 jaar is ingeslagen
We blijven aan de weg timmeren zoals we altijd al gedaan hebben. Niet alleen met FireX, maar ook met onze zusterbedrijven Fire Technology B.V. en FireSafe B.V..

Het pad naar de komende 25 jaar ligt voor ons. Een woord van dank is op zijn plaats aan iedereen die mee heeft geholpen aan 25 jaar FireX B.V.

Dankjewel medewerkers, klanten, toeleveranciers en alle andere relaties!

Monique Lamers

« Terug naar overzicht