Nieuwe huisstijl voor FireX een feit

Met gepaste trots laten wij u kennis maken met de nieuwe huisstijl van FireX B.V.

Met de oprichting van FireSafe B.V. begin dit jaar realiseerden wij ons dat er wat onze bedrijven betreft een drie-éénheid zou ontstaan. Waar FireX centraal staat op het gebied van brandmelding, daar komt Fire Technology B.V. in beeld als het gaat om blustechniek middels watermist. FireSafe voorziet met de modernste schuimblustechniek in een specifieke behoefte. Het integrale pakket aan diensten wat wij kunnen aanbieden is nog nooit zo compleet geweest.

Uniformiteit

Natuurlijk wil je als bedrijf die eenheid ook uitstralen. Daartoe was het nodig om de huisstijlen van de drie bedrijfstakken gelijk te schakelen. FireTechnology en FireSafe waren al identiek in stijl, FireX was dit nog niet. Dat is nu wel het geval, de corporate identity is breed doorgevoerd.

Nieuw uiterlijk, vertrouwde service

Uiteraard bedient FireX B.V. haar klanten met dezelfde passie als voorheen. Natuurlijk mogen we spreken van de vertrouwde service, de betrouwbare dienstverlening, maar dan in een nieuw jasje. Waar we echter niet aan voorbij mogen gaan, is het feit dat het integrale aanbod aan diensten dermate uitgebreid is, dat ook de klanten van FireX B.V. daarvan meeprofiteren! Wij kunnen namelijk onze klanten een nóg uitgebreider dienstenpakket aanbieden als het om brandveiligheid gaat. Wel zo prettig. “Brandveiligheid Meester” te kunnen zeggen, tezamen met onze relaties.

Wij staan nooit stil

Als we zeggen dat we voortdurend in beweging zijn en innoveren, dan is daar geen woord van gelogen. FireSafe B.V. is daar een prachtig voorbeeld van en het nieuwe logo van FireX B.V. een logisch gevolg. We gaan vooruit met een vaart die ons fris en scherp houdt. We lopen op kop als het om bijscholing en certificering gaat. Onze bedrijven groeien dankzij ons enthousiasme, onze expertise en een tevreden klantenkring.

Groeien kan alleen samen

We werken in hecht teamverband. Daar zijn we enorm trots op, samen klaren we de klus, onder één van de drie vlaggen van ons bedrijf. Achter de schermen zijn we een eenheid. Wie zin heeft (en beschikt over de benodigde capaciteiten) om ons te komen versterken of iemand kent die dat zou kunnen, is van harte uitgenodigd om onze vacatures te bekijken.

Er is ruimte voor nieuwe mensen met passie.

Monique Lamers

« Terug naar overzicht