Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

Over FireX

FireX is een echte denktank als het op brandpreventie aankomt. Onze professionals lopen voorop qua kennis op het gebied van techniek. Daarmee alleen zouden we het niet redden om onze toppositie te handhaven. Als het er echt op aankomt, dan is het de tomeloze inzet en het overweldigende enthousiasme van onze medewerkers wat het verschil uitmaakt.

Gevestigd in Nijmegen levert FireX al meer dan 25 jaar expertise in brandveiligheid. Brandpreventie zit in ons DNA. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, geen project is ons te gek.

Onze klanten weten dat. Daar worden we om gewaardeerd. Of het nu gaat om een klein project, of een megaproject waarbij diverse partijen aangestuurd moeten worden, FireX mensen zitten als een spin in het web en zorgen voor een vlekkeloze coördinatie. Wij ontzorgen. Wij plegen nazorg. We zijn betrokken. Ook belangrijk: wij zijn als één van de eerste branddetetectiebedrijven in Nederland door KIWA NCP volgens de regeling BMI 2011 gecertificeerd.

Onze werkzaamheden bestaan uit het adviseren, meedenken, plannen en stroomlijnen van projecten. Elk werk heeft een eigen aanpak nodig, waarbij expertise vereist is. Zo is een brandbeveiligingssysteem in een serverruimte niet te vergelijken met die in een fabriekshal. Wij weten de weg. Samen met Fire Technology, ons zusterbedrijf, leveren wij op brede schaal detectiesystemen, al dan niet vergezeld van blusinstallaties.

Het is voor onze klanten lastig om zich volledig op de hoogte te stellen van de nieuwste regelgeving. Geen probleem, daar zijn wij voor. De nieuwste certificaten die wij in ons bezit hebben zijn uw garantie voor het uitvoeren van uw opdracht op het hoogst haalbare niveau.

Wij zijn trots op FireX, maar bovenal op onze medewerkers. De betrokkenheid waarmee zij klaar staan voor onze klanten is hartverwarmend. Zij zijn zich bewust van hun verantwoordelijkheden en stellen alles in het werk om hun kennis te blijven optimaliseren. Het opleidingsniveau bij FireX is dan ook bijzonder hoog.

Wij laten u graag kennis maken met onze specialisten. Maak gerust eens een afspraak via email of bel ons even. Dan kunnen wij u alvast welkom heten in de wereld van FireX, zodat we later samen het sein “Brandveiligheid Meester!” kunnen geven.

Meer te weten komen over onze: