Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

Certificaten / erkenningen

Als deskundig adviesbureau brandveiligheid hechten wij veel waarde aan onze certificeringen als bewijs van onze kennis van branddetectie en brandveiligheid.

Kiwa NCP erkend

FireX B.V. is een Kiwa NCP erkend Branddetectiebedrijf conform de Regeling Brandmeldinstallaties 2011, zoals bepaald door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Het bedrijf is verplicht de voorgestelde maatregelen uit te voeren volgens de hiervoor geldende normen en voorschriften met betrekking tot het schrijven van een Programma van Eisen (PvE) en het zelfstandig projecteren, installeren, in bedrijfstellen en onderhouden van brandmeldinstallaties in allerlei soorten projecten.

FireX - Professionals in Brandpreventie - Brandmeldinstallatie Leveren
FireX - Professionals in Brandpreventie - Brandmeldinstallatie Installateur
FireX - Professionals in Brandpreventie - Brandmeldinstallatie Onderhoud

VCA**

Het VCA** (Veiligheids Checklist Aannemers) certificaat van TÜV geeft aan dat FireX B.V. een erkend veiligheidsmanagementsysteem heeft dat gericht is op de directe veiligheidsbeheersing van de activiteiten op de werkvloer en de veiligheidsstructuren binnen het bedrijf. Het veiligheidsmanagement systeem is van toepassing op het ontwerpen, leveren, installeren en servicen van brandmeldinstallaties.

ISO 9001:2015

Het ISO 9001:2015 certificaat van TÜV geeft aan dat FireX B.V. een erkend algemeen kwaliteitsmanagementsysteem heeft dat duidelijk en efficiënt gericht is op het intern en extern verbeteren van de organisatie en het verhogen van de concurrentiekracht van de organisatie. Het kwaliteits-managementsysteem is van toepassing op het ontwerpen, leveren, installeren en servicen van brandmeldinstallaties.

Federatie Veilig Nederland

FireX is lid van de vereniging Federdatie Veilig Nederland. De vereniging Federatie Veilig Nederland is een professionele ondernemersvereniging met een groot aantal leden, alle gespecialiseerde bedrijven met oplossingen voor vele brandveiligheids- en beveiligingsvraagstukken. De vereniging behartigt de algemene, economische, commerciële en strategische belangen van haar leden.

SBB-erkend leerbedrijf

FireX B.V. is een erkend SBB-leerbedrijf waar de beste praktijkopleiding met zicht op een vaste baan geboden wordt.

FireX - Professionals in Brandpreventie - SBB erkend leerbedrijf