Bis Industrial Services Roosendaal

De activiteiten van Bilfinger Industrial Services België/Nederland als isolatie, steigerbouw, rope access, conservering, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming en lawaaibeheersing zijn afzonderlijk inzetbaar, maar worden ook multidisciplinair aangeboden. Dit gebeurt vanuit negen vestigingen. Het hoofdkantoor in België bevindt zich in Zwijndrecht bij Antwerpen. In Nederland bevindt het hoofdkantoor zich in Zwartewaal. De organisatie van Bilfinger Industrial Services in België/Nederland bestaat uit 1400 werknemers. Daarnaast zijn er nog eens 1000 mensen werkzaam in de onderaanneming.

Ook in de industrie is FireX brandveiligheid meester.

In opdracht van en in samenwerking met een van onze brandveiligheidspartners is het gehele pand van BIS Industrial Services te Roosendaal voorzien van een installatie met alleen handbrandmelders welke de ontruimingsinstallatie aanstuurt.

In verband met het omgevingsgeluid en het dragen van gehoorbescherming zijn er combinaties van slow-whoop/flitsers toegepast om de attentiewaarde van de ontruimingsinstallatie te verhogen.

Voor periodiek onderhoud, service en storingsopvolging is een onderhoudscontract afgesloten.

BIS Industrial Services Roosendaal,
FireX, Brandveiligheid meester!