Nedtrain Den Haag

De activiteiten van Bilfinger Industrial Services België/Nederland als isolatie, steigerbouw, rope access, conservering, tracing, asbestverwijdering, vuurbescherming en lawaaibeheersing zijn afzonderlijk inzetbaar, maar worden ook multidisciplinair aangeboden. Dit gebeurt vanuit negen vestigingen. Het hoofdkantoor in België bevindt zich in Zwijndrecht bij Antwerpen. In Nederland bevindt het hoofdkantoor zich in Zwartewaal. De organisatie van Bilfinger Industrial Services in België/Nederland bestaat uit 1400 werknemers. Daarnaast zijn er nog eens 1000 mensen werkzaam in de onderaanneming.

Ook in de industrie is FireX brandveiligheid meester.

In opdracht van en in samenwerking met een van onze brandveiligheidspartners is het gehele pand van BIS Industrial Services te Roosendaal voorzien van een installatie met alleen handbrandmelders welke de ontruimingsinstallatie aanstuurt.

In verband met het omgevingsgeluid en het dragen van gehoorbescherming zijn er combinaties van slow-whoop/flitsers toegepast om de attentiewaarde van de ontruimingsinstallatie te verhogen.

Voor periodiek onderhoud, service en storingsopvolging is een onderhoudscontract afgesloten.

NedTrain is dé specialist in onderhoud aan treinstellen en als bedrijf onderdeel van de NS Groep.

Van technisch onderhoud tot snelle servicebeurten en van reiniging tot korte termijn onderhoud en lange termijn revisie:

NedTrain zorgt ervoor dat de 1,2 miljoen treinreizigers van NS dagelijks op tijd, veilig en in een schone trein op hun bestemming komen.

NedTrain werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week.

FireX leverde i.s.m. met BAM Bouw en Techniek een brand- ontruimingsinstallatie op basis van niet-automatische bewaking geëist vanuit het bouwbesluit 2012. De eigenaar heeft op eigen initiatief de installatie uitgebreid middels rookmelders in het kantoor en technische ruimten.

Nedtrain Den Haag,
FireX, Brandveiligheid meester!