Synergie geeft energie!

FireX en Fire Technology vullen elkaar aan. Een naadloze samenwerking zorgt voor een fijne werksfeer en… tevreden klanten. Net zoals in elke relatie, moet je hard werken om samen optimaal te kunnen presteren.

De meesten van jullie weten dat ik samen met mijn broer, Jean-Paul Lamers, onze twee bedrijven run. Juist omdat we al vanaf 1993 als samenwerkende broer en zus ons bedrijf FireX hebben, kennen we elkaar ook zakelijk gezien door en door. We staan allebei 100% voor de zaak.

Samen de schouders eronder

De oprichting van Fire Technology in 1997 luidde een nieuw tijdperk voor ons in. We konden nog breder de markt gaan veroveren. FireX als leverancier van brandmeldinstallaties, Fire Technology als leverancier en installateur van het HIFOG® watermistsysteem van Marioff. We zijn blijven investeren en innoveren en hebben daarmee ook de tijden van crisis goed doorstaan. Wij beseffen daarbij heel goed dat we zonder onze medewerkers nergens zijn. Samen de schouders eronder is ons credo.

Volop in beweging

We blijven zoals gezegd kritisch kijken naar onszelf en naar de markt. We willen koploper zijn en blijven en, als het kan, zelfs normbepalend zijn. Zoals eerder op dit blog te lezen viel hebben we onlangs een uitbreiding gerealiseerd. Een verdubbeling van bedrijfsoppervlakte en een vraag naar meer personeel zijn inmiddels de feiten. We staan weer op een prachtig punt van investering en innovatie… de tijd is rijp voor het opnemen van schuimblusinstallaties in ons pakket.

Schuim gaat door waar watermist stopt

Niet alle branden zijn met watermist te blussen. Als voorbeeld noem ik even chemische branden en tunnelbranden. Het blusschuim wordt in de aanvoerleidingen al gemengd en omgevingsfactoren hebben daardoor geen invloed op het blusvermogen.

Met de exclusieve Benelux distributie van het OneSeven schuimblussysteem hebben we een prachtige uitbreiding op het bestaande programma kunnen realiseren.

Brandveiligheid Meester in het kwadraat!

We hebben verstand van brand, als onze systemen het vuur niet geblust krijgen… Toch begint “Brandveiligheid Meester zijn” bij jezelf. Kijk eens kritisch naar de eigen situatie, of, nog beter, laat ons vrijblijvend naar de situatie kijken. We geven graag en goed advies.

Wat betreft de samenwerking tussen FireX en Fire Technology kunnen we alleen maar zeggen: synergie geeft energie! Energie die we graag inzetten voor onze klanten.

Hartelijk dank voor het lezen,

Monique Lamers

« Terug naar overzicht