Welkom bij FireX!


De nieuwe website van FireX is een feit, een heel ei gelegd. Het was echter hard nodig om de wereld te kunnen laten zien waar wij als branddetectiebedrijf staan. Met het in gebruik nemen van de nieuwe website ontstond het plan om er een blog aan te koppelen. Toen ik de vraag stelde, wie dat blog ging onderhouden, keken alle hoofden in mijn richting. Er was geen ontkomen aan en het feit dat u dit leest, betekent dat ik de uitdaging geaccepteerd heb.

Achter de schermen

Wat kunt u verwachten op dit blog? Als het aan mij ligt een diversiteit aan wetenswaardigheden uit de wereld van brandpreventie, branddetectie en brandweer. Historische gebeurtenissen die belicht worden, nieuws, scoops (we zijn een transparant bedrijf, dus lichten we graag af en toe een tipje van de sluier op).

Het zal u, de lezer, vooral een unieke blik achter de schermen geven in de wereld van brandpreventie… Wij zijn dan wel “de stille kracht”, u ziet ons immers niet nadat alles functionerend is achtergelaten, dat houdt niet in dat het er achter de schermen net zo stil aan toe gaat. FireX innoveert en evolueert voortdurend. Ons bedrijf loopt voorop als het op certificering aankomt en hier en daar worden wij door beleidsmakers zelfs als “de norm” beschouwd. Dat geeft veel mooie verhalen, die ik hier graag met u deel.

Fire Technology

Onlosmakelijk met FireX verbonden is onze zusterorganisatie Fire Technology. Waar FireX focust op het detecteren van brand, daar komt Fire Technology in beeld als het op de beheersing/blussing aankomt. Ik ga u stukje bij beetje wegwijs maken in brandpreventieland.

Voor nu dank ik u hartelijk voor het bezoeken van onze nieuwe website en het lezen van dit blog. Blijf ons volgen, dan heeft brandpreventie straks bijna geen geheimen meer voor u!

Monique Lamers

« Terug naar overzicht