Brandmeldwijzer    T: 024-3607171

U wilt uw bedrijfsveiligheid vergroten?

Doe dan een beroep op onze professionele ondersteuning.

FireX B.V. is een erkend branddetectiebedrijf. Wij leveren professionele branddetectiesystemen aan installateurs en andere relaties. Maar FireX gaat verder…

Met een flinke dosis expertise, enthousiaste aanpak en uitgebreide service zorgen wij ervoor dat uw bedrijfsveiligheid wordt vergroot:

Om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen zijn we nauw betrokken bij uw project. Korte lijnen, direct deskundig advies en begeleiding, levering volgens afspraak en desgewenst installatie van uw brandveiligheidsoplossing. Met FireX hoeft u zich geen zorgen te maken over de brandveiligheid van uw bedrijf of project.

Service en expertise

Wij streven voortdurend naar innovatie en verbetering van onze systemen en dienstverlening. Door onze projectondersteuning en de veelzijdige systeemtechniek van onze fabrikanten zijn wij in staat om uw project efficiënt uit te voeren. Dit werkt voor u kostenbesparend en levert u en uw opdrachtgever een hoogwaardig systeem!

Wilt u meer te weten komen over onze aanpak van brandveiligheid, de uitgebreide brandveiligheidsservices of kennismaken met onze expertise?

Neem dan vrijblijvend contact op met FireX